Originele cadeautips van Nederlandse Bodem

Over Ons

'Dutch Memories’ is altijd op zoek naar producten van eigen bodem. Dat kunnen mooie woonaccessoires zijn maar ook muziek, tassen, speelgoed en heerlijke lekkernijen. Wekelijks vullen we ons assortiment aan met zowel hippe, trendy producten als producten in de categorie ‘Nederland van toen’. U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het op ‘Dutch Memories’!

Nederland van toen

De producten op onze website zijn leuk om te geven en te krijgen. Voor elke gelegenheden heeft ‘Dutch Memories’ een passend cadeau. Ziet uw zus Sarah? Vieren vrienden hun 25-jarig huwelijk? Heeft het bedrijf van een goede zakenrelatie een jubileum? Het thema ‘Nederland van toen’ doet het bij zulke gelegenheden erg goed. ‘Dutch Memories’ zou ‘Dutch Memories’ net zijn zonder muziek, DVD’s of kranten en tijdschriften van een bepaalde dag of jaargang.

Nederlandse producten in het buitenland

Behalve voor cadeaus is ‘Dutch Memories’ gericht op Nederlanders die in het buitenland wonen. Elk land heeft eigen producten. Oer-Hollands drop of echte Nederlandse pindakaas worden niet of nauwelijks in het buitenland verkocht. Wanneer er momenten van heimwee zijn, is het fijn dat u ondanks de afstand via ‘Dutch Memories’ Nederlandse producten snel en gemakkelijk in huis kunt halen.

Nederlandse producten kopen

Onze producten zijn heel eenvoudig te bestellen. Klik het product of de producten aan, vul de juiste gegevens in en Dutch Memories zorgt ervoor dat u uw bestelling zo snel mogelijk op plaats van bestemming hebt. Bent u op zoek naar een bepaald product dat u niet op onze website kunt vinden? Laat het ons weten! Dutch Memories streeft ernaar het assortiment op de wensen van de klant af te stemmen.

Meer informatie Dutch Memories

Heeft u vragen over de producten op ‘Dutch Memories’? Neem contact met ons! Wij staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

© 2020 Dutchmemories.com | info@dutchmemories.com | Tel: +31 (0)341 55 69 69 Webdesign door Desto Media

Onze Voordelen